43χρονη αξιωματικός της ΕΛΑΣ και μητέρα δυο παιδιών, νοσηλεύεται άγρια χτυπημένη από τον σύζυγό της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, η γυναίκα –αστυνομικός στο επάγγελμα- που μεταφέρθηκε άγρια χτυπημένη έχοντας σοβαρά τραύματα στο νεφρό, σε άλλα εσωτερικά της όργανα και στην κοιλιά, αλλά και με σπασμένα δόντια, σαγόνι και μώλωπες στο πρόσωπο.

Τρομακτικό και εξοργιστικό. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και μητέρα δυο παιδιών η 43χρονη που νοσηλεύεται άγρια χτυπημένη από τον σύζυγό της στο νοσοκομείο της Λάρισας.
«Απορούμε πώς ζει» δήλωσαν οι γιατροί που δίνουν αγώνα να την κρατήσουν στην ζωή στους συγγενείς της.

Ιδιοκτήτης ταβέρνας ο άντρας της συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η γυναίκα βίωνε για πολλά χρόνια συστηματική άγρια κακοποίηση αλλά δεν βρήκε το κουράγιο να αντιδράσει, να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα είναι θύμα βίαιου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά (σ.σ. στηρίζονται από ψυχολόγους και μένουν προς το παρόν με τη γιαγιά τους) και τα ξημερώματα της Πέμπτης ο άνδρας επιτέθηκε με μανία στη σύζυγό του, τα ουρλιαχτά της οποίας ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η σχέση των δύο ήταν έντονη με συχνά περιστατικά ξυλοδαρμού και βία κατά της γυναίκας, η οποία δεν μιλούσε σε κανέναν για τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η αστυνομικός είχε ζητήσει από τον ταβερνιάρη να χωρίσουν, παρότι το τελευταίο διάστημα φαινόταν πως προσπαθούσαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η γυναίκα στο παρελθόν είχε υποβάλλει μηνύσεις για απειλές και ενδοοικογενειακή βία κατά του συζύγου της, αλλά μία που οδηγούνταν στο αυτόφωρο και μία που έμενε ελεύθερος, αφού είχε τον τρόπο του να επηρεάζει τη σύζυγό του.

Όσοι είδαν την άτυχη γυναίκα μετά τον ξυλοδαρμό της λένε ότι είναι σε άθλια κατάσταση και απορούν με το πώς ζει ακόμα με τέτοια χτυπήματα που δέχθηκε…

Ο επιχειρηματίας παραμένει κρατούμενος και είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την επόμενη Δευτέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ