Mαθήματα πατριωτισμού θα «παραδώσει», αύριο Σάββατο το μεσημέρι, ο τ. ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mαθήματα πατριωτισμού θα «παραδώσει», αύριο Σάββατο το μεσημέρι, ο τ. ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στον Αντώνη Σαμαρά μέσα στο «σπίτι» του, στην Πύλο και στο Costa Navarino.

Θα μιλήσει στην Ομογένεια της «Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας», η οποία τον προσκάλεσε ως τιμώμενο πρόσωπο, για τα Εθνικά Θέματα.

Και ιδού η διαφορά: Ο Προκόπης Παυλόπουλος μένει πάντα ο ίδιος ως τ. ΠτΔ και Ακαδημαϊκός, όπως το έκανε όταν ήταν εν ενεργεία Πρόεδρος. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αντικατέστησε με την «σιωπηλή» -το λιγότερο- κα Σακελλαροπούλου. Πού είναι όμως ο Αντώνης Σαμαράς, ο «μέγαςπατριώτης»;

Γιατί τόση σιωπή; Πού είναι οι «πειρατές»; Μην ψάχνετε. Ο Αντώνης Σαμαράς τα «έδωσε όλα» για λίγα «ψίχουλα» κομματικών παραχωρήσεων, έτσι ώστε να διατηρήσει τον μόνο πραγματικό τίτλο που έχει πάρει στη ζωή του: Του κομματάρχη-πολιτευτή Μεσσηνίας.

Έστω και αν αυτό γίνεται με «πτωχές» και πολιτικώς «πτωχευμένες» υποψηφιότητες για την ταλαίπωρη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αύριο, μετά το μεσημέρι, θ’ αναρτηθεί εδώ η πλήρης ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου και θα καταλάβετε πολύ περισσότερα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ