Σφοδρή επίθεση του Νίκου Μουρατιδη στο Πασοκ: Παράσιτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράσιτα
Το ΠΑΣΟΚ ζει παρασιτικά ανάμεσα μας.
Το κάποτε κραταιό Πολιτικό κίνημα, αφού απογοήτευσε τους ψηφοφόρους του, δεν ξέρει τι του γίνεται.
Ένα άχρηστο κόμμα, χωρίς ιδεολογία, χωρίς στελέχη, δίχως όραμα και πρόγραμμα και πνιγμένο στα χρέη!
Ο Ανδρέας Παπανδρέου – κατά την γνώμη μου ο μεγαλύτερος αγύρτης που έχει περάσει ποτέ από την πολιτική ζωή της χώρας – έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ, το στελέχωσε με μερικά λαμπερά μυαλά, με άξιους ανθρώπους (Ρούλα Κακλαµανάκη, Μελίνα Μερκούρη, Σύλβα Ακρίτα, Γιώργος Γεννηματάς, Αντώνης Τρίτσης, Κώστας Λαλιώτης, Γεράσιµος Αρσένης, Γ.Α. Μαγκάκης κ.α.) και το έφερε στην εξουσία.
Και εκεί τρελάθηκαν κάποιοι ΠΑΣΟΚοι. Άρχισαν τα γνωστά Ελληνικά κόλπα, τις ρεμούλες και τις μίζες.
Ο κόσμος τους σιχάθηκε – και βλέποντας το καράβι να βουλιάζει, κάποιοι αποσύρθηκαν αξιοπρεπώς, κάποια καλά στελέχη μεταπήδησαν στο διπλανό ιδεολογικά κόμμα – τον ΣΥΡΙΖΑ – και κάποιοι άλλοι που τις έχουν χεσμένες τις ιδεολογίες και νοιάζονται για την τσέπη και την καρέκλα τους, από Σοσιαλιστές βρέθηκαν στην Δεξιά παράταξη.
Έκτοτε το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει τι του γίνεται. Αλλάζει όνομα, αλλάζει ΑΦΜ, αλλάζει αρχηγούς, προσελκύει νέα στελέχη, ζει με δάνεια, ζει με υπέρογκα χρέη.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πια να προσφέρει τίποτα στον τόπο. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον λαό, δεν έχει να προτείνει κάτι το ουσιώδες.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πράσινο παράσιτο, που πρέπει να εκλείψει.
—————————————————
Τι πραγματικά μας κάνει να πιστεύουμε πως ένα κόμμα το οποίο χρωστάει σχεδόν μισό δισ. ευρώ είναι ικανό να διοικήσει τη χώρα;
Γιατί σ’ αυτούς που χρωστάνε μισό δις οι τράπεζες δεν κάνουν έξωση και να βγάλουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό;
Γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ