Στη φυλακή ο 53χρονος που έδειρε την 43χρονη αστυνομικό σύζυγό του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην φυλακή θα οδηγηθεί ο 53χρονος επιχειρηματίας από την Λάρισα ο οποίος έσπασε στο ξύλο την 43χρονη σύζυγό του, αστυνομικό στο επάγγελμα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή που έγινε νωρίτερα δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Παράλληλα, είπε πως έγιναν κάποια πράγματα που τον εξώθησαν στα άκρα.

Η 43χρονη αξιωματικός έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά.

«Η υγεία της είναι σε καλή κατάσταση, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, παρακολουθείται από τους γιατρούς και από τους ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο και στηρίζουν και την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της» τόνισε στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, επισημαίνοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να μιλούν, δεν πρέπει να φοβούνται για να αποφύγουν τα χειρότερα, για να προστατεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα και την ίδια τους τη ζωή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ κατά την άφιξη του επιχειρηματία στο γραφείο της ανακρίτριας μια γυναίκα που βρισκόταν στον διάδρομο του φώναξε «γιατί το έκανες;». Ο ίδιος δεν έδωσε κάποια απάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr η γυναίκα ήταν από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της αστυνομικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ