Συνεντευξη Ιωάννη Σιεκέρσαββα: Ο Θεός να μη μας αφήσει να ζήσουμε τη νομιμοποίηση του ΑΤΤΙΛΑ στην Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσκεψη αστραπή του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο! Τι πρόλαβε να πει με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη σε αυτή την κρίσιμη φάση για το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά; «Τα τυπικά που χιλιάδες φορές έχουμε ακούσει» δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ κ. Ιωάννης Σιεκέρσαββας στο militaire channel .

Επισημαίνει ότι δεν άκουσαν τίποτα για την τραγωδία της Κύπρου «αλλά ακούμε ότι κυνηγάμε Τούρκους και συμμάχους για να συζητήσουμε τι; Την νομιμοποίηση του εγκλήματος που έγινε το 1974»;

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη για διάλογο με την Τουρκία σε λάθος βάση. Και φαίνεται ότι ρυμουλκεί και την Κύπρο», λέει ο κ.Σιεκέρσαββας. «Λένε ότι δεν τους ικανοποιεί η σημερινή κατάσταση στην Κύπρο ,αλλά αυτό που δεν μας λένε είναι ότι αυτή την κατάσταση πάνε να νομιμοποιήσουν».

«Έχει γίνει συστηματική προσπάθεια καταρράκωσης του φρονήματος των πολιτών και ωραιοποίησης της κατάστασης», υποστηρίζει ο κ.Σιεκέρσαββας ο οποίος κάνει λόγο και για ασφυκτικό κλοιό φίμωσης σε όσες φωνές θέλουν να διαφωνήσουν και να διαμαρτυρηθούν.

«Στους παλαιότερους, η σημερινή κατάσταση θυμίζει πολύ το 1960 και όσα ακολούθησαν», λέει . «Σήμερα η κατάσταση είναι πιο σοβαρή ,γιατί έχουμε μια διαμορφωμένη κατάσταση με την τουρκική εισβολή, στην οποία δίνουν συγχωροχάρτι», καταλήγει.

militaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ