Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που ξάπλωσε πάνω σε μάνικα: Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό νύχτα-μέρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου έκανε η συγκλονιστική φωτογραφία του πυροσβέστη Μίλτου Δεληγιώργη, που αποτυπώνει την υπεράνθρωπη προσπάθειατων ανθρώπων που επιχειρούν με κίνδυνο τη ζωή τους στα πύρινα μέτωπα της χώρας.

Ο πυροσβέστης Μίλτος Δεληγιώργης μίλησε στο Open με αφορμή την φωτογραφία που δημοσίευσε μετά από μια ακόμα σκληρή μάχη στον Έβρο, κάνοντας μάλιστα σκωπτικό σχόλιο για το θέμα με τις ξαπλώστρες.

Όπως τόνισε ο κ. Δεληγιώργης οι πυροσβέστες δίνουν ατελείωτο αγώνα για να προστατέψουν τους πολίτες και τις περιουσίες του από τις φωτιές:  «Ακόμη ένα καλοκαίρι η χώρα μας ζει τον απόλυτο εφιάλτη, χάνονται ζωές και περιουσίες. Ωστόσο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό νύχτα μέρα δίπλα στους πολίτες, που μας έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες».

Μάλιστα ζήτησε να αναγνωριστεί η επικινδυνότητα του επαγγέλματος: «Ζητάμε από την Πολιτεία να αναγνωριστεί το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιείνο σε όλους τους πυροσβέστες, που με κίνδυνο της ζωής τους προστατεύουν τον κάθε πολίτη και τα υπάρχοντα του» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ