Αποστομωτική απάντηση της Αθηναΐς Νεγκα σε διαδικτυακό της υβριστή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Αθηναΐς Νέγκα έχει λεύκη και δεν το κρύβει! Η γνωστή δημοσιογράφος παλαιότερα μπορεί να μην έβγαζε τα πόδια της σε κοινή θέα τα πόδια της λόγω της πάθησής της, με το πέρασμα των χρόνων όμως αποδέχθηκε τον εαυτό της έτσι όπως ακριβώς είναι και ένιωσε ελεύθερη ενισχύοντας με τον τρόπο το body positivity.

Η ίδια μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει υπερήφανη με την λεύκη στα πόδια της.

Σε ακόμη μία αντίστοιχη ανάρτηση προχώρησε η παρουσιάστρια στα social media μόνο που αυτή τη φορά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στο Twitter. 

«Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα,καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», σχολίασε ο άγνωστος χρήστης με την δημοσιογράφο να τον βάζει στη θέση του λέγοντας πως: «Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;».

negka

ΔΗΜΟΦΙΛΗ