Η προφητική ομιλία του Φιντέλ για το Δ.Ν.Τ. που τεκμηριώνει το συνειδητό έγκλημα του Γιώργου Παπανδρέου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά είχε πει ο Φιντέλ Κάστρο για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το μακρινό 1986. 25 ολόκληρα χρόνια πριν το έγκλημα του Γιώργου Παπανδρέου με την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, η ομιλία αυτή θα έπρεπε να αποτελεί το βάρητα το κατηγορητήριο του:

«Το ΔΝΤ, ο οικονομικός μοχλός επιβολής του ιμπεριαλισμού, απαιτεί αυστηρά από τις χώρες του Τρίτου Κόσμου να εξαλείψουν τα δημοσιονομικά και εμπορικά ελλείμματα, να μειώσουν τις δαπάνες για την εκπαίδευση και την υγεία, να εξαλείψουν τις κρατικές επενδύσεις, να υποτιμήσουν το νόμισμα, να αυξήσουν τις τιμές των καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών. , να αναστείλουν τους περιορισμούς στις ελεύθερες εισαγωγές· με άλλα λόγια, να απορρίψουν το βάρος του χρέους και της κρίσης στους ανθρώπους, που είναι ήδη εξαντλημένοι και εξαθλιωμένοι.

Ωστόσο, στην Ουάσιγκτον, λίγα μόνο τετράγωνα μακριά από την έδρα του ΔΝΤ, βρίσκεται ο Λευκός Οίκος, η κατοικία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία έχει δημιουργήσει τα πιο εξωφρενικά και απίστευτα δημοσιονομικά και εμπορικά ελλείμματα στην ιστορία του κόσμου.

Εκεί, σε ένα τόσο κοντινό μέρος, το ΔΝΤ δεν έστειλε ποτέ έναν δικό του ειδικό για να απαιτήσει να σταματήσουν το δημοσιονομικό έλλειμμα, η εμπορική ανισορροπία, ο προστατευτισμός, το ντάμπινγκ, τα υψηλά επιτόκια, η χειραγώγηση του δολαρίου και άλλες διαβόητες και επιβλαβείς πρακτικές για την παγκόσμια οικονομία .

Ούτε στέλνει εμπειρογνώμονες στις χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας που πλημμυρίζουν τον κόσμο με θυγατρικά αγροτικά προϊόντα σε αθέμιτο ανταγωνισμό με τις χώρες του Τρίτου Κόσμου, με έναν εγωισμό που συνορεύει με την παραφροσύνη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επανεξοπλίζονται με τα χρήματα του κόσμου και το ΔΝΤ παραμένει σιωπηλό. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζουν και ξοδεύουν πάνω από τη δική τους παραγωγή, σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας, και το ΔΝΤ παραμένει σιωπηλό. Αυτή είναι η οικονομική τάξη που μας έχει επιβληθεί».

Η ομιλία του Φιντέλ, επιβεβαιώθηκε πλήρως με την σύγχρονη ελληνική γενοκτονία η οποία ξεκίνησε το 2010. Ιλιγγιώδες δημόσιο χρέος, ιλιγγιώδες έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου, αποσάρθρωση του κοινωνικού κράτους, ραγδαία μείωση του πληθυσμού. Έγκλημα κατά του έθνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ