Ο Σούνακ στέλνει πίσω τους παράνομους Αλβανούς μετανάστες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σουνάκ ανήρτησε ένα βίντεο στο Twitter για τα πέντε πράγματα που κάνει για να «σταματήσει τις βάρκες» της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα του.

«Φέρνω  νέους νόμους, κάτι που θα σημαίνει ότι αν έρθετε στο Ηνωμένο Βασίλειο παράνομα, δεν μπορείτε να μείνετε – όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε», είπε αρχικά.

Δεύτερον, ο Σουνάκ μιλά για «μια συμφωνία με τη Γαλλία που θα βοηθήσει να σταματήσουν τα σκάφη στην πηγή πριν περάσουν το κανάλι» και προσθέτει ως τρίτο: «Έχω διαπραγματευτεί επίσης μια συμφωνία με την Αλβανία, η οποία μας έχει ήδη βοηθήσει να μειώσουμε τη διέλευση από εκεί κατά 90%».

Στη συνέχεια κι ενώ στο βίντεο παρουσιάζεται η αστυνομία να σπάει μια πόρτα, ο Σουνάκ δηλώνει: «Έχω αυξήσει τις επιδρομές κατά 50% για να καταπολεμήσω τους παράνομους εργαζόμενους».

«Τέταρτον, τελειώνω τη φάρσα των παράνομων μεταναστών που μένουν στα ξενοδοχεία σε βάρος των φορολογούμενων. Πέμπτον, διασφαλίζω ότι ο μόνος τρόπος για να έρθετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για άσυλο, θα είναι μέσω ασφαλών, νόμιμων οδών».

Για να καταλήξει ο Βρετανός Πρωθυπουργός: «Γνωρίζω ότι το να σταματήσουν οι βάρκες είναι προτεραιότητα για τους Βρετανούς και θα κάνω τα πάντα για να συμβεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ