Πολύ ισχυρή έκρηξη στον Ασπροπυργο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν βομβαρδισμένη μοιάζει η γειτονιά στον Ασπρόπυργο στην οποία νωρίτερα σήμερα το πρωί σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρές ζημιές σε τουλάχιστον 5 σπίτια και 10 αυτοκίνητα.

aspropyrgos1

aspropyrgos2

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα επί της οδού Ειρήνης, σε σπίτι ημεδαπού με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές, τόσο εξωτερικά της οικίας όσο και σε ακόμη τέσσερις όπως επίσης και σε 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σπίτια διέμεναν ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Στην περιοχή έσπευσε το τμήμα πυροτεχνουργών της Αστυνομίας, ωστόσο δεν έχει εντοπίσει υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, και συμπεραίνει πως πρόκειται για μηχανισμό στον οποίο είχε τοποθετηθεί βραδύκαυστο φυτίλι.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από τους περίοικους και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή.

aspropyrgos3

aspropyrgos4

aspropyrgos5

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις εικόνες, έχουν συμβεί μεγάλες καταστροφές στις προσόψεις των σπιτιών ενώ τα αυτοκίνητα έχουν διαλυθεί σχεδόν ολοκληρωτικά από την έκρηξη με διάφορα κομμάτια τους να έχουν εκτοξευτεί σε διάφορα σημεία.

aspropyrgos6

asproryrgos2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ