Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου – Στα άκρα οι σχέσεις του με τον Ανδρουλάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Βασίλη Σκουρη απο το ieidiseis.gr

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις Νίκου Παπανδρέου με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Την πληροφορία δημοσίευσε την Τρίτη το newpost και είναι απολύτως ακριβής: Ο Νίκος Παπανδρέου δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του προσεχούς Ιουνίου! Η απόφαση από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ειλημμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει!

Η Χαριλάου Τρικούπη εκτιμά πως ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται σε μια νέα περίπτωση …Εύας Καϊλή: Στηρίζει σε πολλά θέματα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του, ενώ κινείται και σε «μη αποδεκτά μονοπάτια εκτός πολιτικής» – χωρίς να γνωρίζουμε εμείς τι εννοεί!

Θέμα διαγραφής, πάντως, όπως πληροφορούμαστε, δεν τίθεται, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά, τίποτε όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί στο μέλλον!

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Παπανδρέου στις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φέρεται να στήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη και όχι τον αδερφό του Γιώργο Παπανδρέου.

ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση, πάντως, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ,όπως εδώ και καιρό είναι γνωστό, θα είναι ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ