Σερβική οικογένεια που αναζητούνταν βρέθηκε στα …Λιμενάρια της Θάσου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε, τελικά, η οικογένεια από τη Σερβία που αναζητούνταν από χθες μετά την είδηση ​​ότι εξαφανίστηκαν. Είναι ζωντανοί και καλά, ανακοινώθηκε στην ομάδα του Facebook «Grčka Info», που πληροφορεί τους Σέρβους που έρχονται διακοπές στην Ελλάδα.

«Τηλεφώνησαν» και δόξα τω Θεώ είναι  υγιείς και ζωντανοί και απολαμβάνουν τις διακοπές τους», επιβεβαίωσε στα σερβικά ΜΜΕ Σέρβος με το όνομα Μίλε Στεφανόφσκι, ο οποίος ενεπλάκη στην υπόθεση από την αρχή και χθες συμμετείχε στην αναζήτηση της οικογένειας.

Και στην ομάδα του Facebook «Grčka Info», που ανακοίνωσε χθες την είδηση ​​της εξαφάνισης, επιβεβαιώθηκε ότι η οικογένεια είναι ασφαλής.

«Η κοπέλα τηλεφώνησε ότι όλα είναι  καλά και ότι δεν έχουν διαδίκτυο. Έχει αναφερθεί και στην αστυνομία εδώ στην Ελλάδα. «Όταν μάθουμε από τους γονείς του κοριτσιού, θα δημοσιεύσουμε νέες πληροφορίες», ανέφερε η ομάδα.

Όπως αναφέρεται, η οικογένεια βρίσκεται στα Λιμενάρια, στο νησί της Θάσου στην Ελλάδα. Η οθόνη του τηλεφώνου τους έσπασε και δεν μπορούσαν να μπούνε στο Viber, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλέσουν.

1 31

Ο Αλεξαντάρ Γιοξίμοβιτς και η Σνεζάν Σταμένκοβιτς από τη Γιακοντίνα της Σερβίας, που φέρονταν ότι χάθηκαν στην Ελλάδα  με τα δύο μικρά τους παιδιά, πήγαν σε παραθαλάσσιο μέρος, αποφασισμένοι να βρουν κατάλυμα για να διαμείνουν. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους, σύμφωνα με πληροφορίες στα social media.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πέρασαν τα ελληνικά σύνορα στις 7 Αυγούστου στις 00:30 π.μ.

Τώρα, όλα καλά…

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ