Βούλγαρος μεγιστάνας επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα μας ενώ απασχολεί την Ίντερπόλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βούλγαρος μεγιστάνας ο οποίος έχει εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις, έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν ενώ διερευνάται η συμμετοχή του σε επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα μας μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί με το γιο του..

Συγκεκριμένα, ο Συγκεκριμένα, ο Α.Ι.Τ μαζί με τον γιο του R,T, επιχείρησαν να περάσουν από τον έλεγχο. Οι διωκτικές αρχές όμως αυτή τη φορά κινήθηκαν άμεσα και τον προσήγαγαν. Εντέλει, η είσοδος του στην χώρα απετράπη. Δεν έγινε όμως το ίδιο με τον γιο του, ο οποίος εντέλει πέρασε κανονικά αφού δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση για το πρόσωπο του.

Οι αρχές πλέον προσπαθούν να εντοπίσουν τις επαφές που έχει ο Βούλγαρος στη χώρα μας καθώς και το μέρος το οποίο θα διέμενε κατά την παραμονή του εδώ.

Ο συγκεκριμένος ολιγάρχης είχε συλληφθεί το 2020 μετά από έρευνα της Ιντερπόλ, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας ένα ποσό – ρεκόρ για τα δεδομένα της Βουλγαρίας. Κατηγορείται για υπόθεση εκτεταμένης διαφθοράς, γεγονός που κάνει την επίσκεψη του στην χώρα μας ακόμα πιο ύποπτη καθώς δυστυχώς έχουμε καταντήσει ένα τεράστιο πλυντήριο ξεπλύματος χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρχές ξεσκονίζουν τα πάντα γύρω από την επίσκεψη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ