Έντι Ράμα: «Είμαι 1,98 αλλά όταν μιλά η Τζόρτζια Μελόνι είναι πιο ψηλή από εμένα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το στιγμιότυπο της αγκαλιάς μεταξύ του αρχηγού της αλβανικής κυβέρνησης Έντι Ράμα και της ομολόγου του της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι κατά τη διάρκεια συνάντησης της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, στη Μολδαβία, συζητήθηκε για πολύ καιρό στα αλβανικά και διεθνή ΜΜΕ.

Έτσι, σε συνέντευξή του στο ιταλικό μέσο «La Stampa», ο πρωθυπουργός της Αλβανίας,  Έντι Ράμα,  μίλησε με ιδιαίτερη χαρά για τη σχέση του με την Ιταλίδα ομόλογό του Τζόρτζια Μελόνι, προς την οποία εξέφρασε τον θαυμασμό του ως πολιτικός.

Ερωτηθείς για την πολύ φιλική σχέση που έχει με την Ιταλίδα ομόλογό του, η Αλβανός πρωθυπουργός είπε ότι «είναι μια μεγάλη έκπληξη για την ευρωατλαντική ενότητα η μικρή αδερφή για την Αλβανία.

«Θαυμάζω τη Τζόρτζια Μελόνι. Είναι η μικρή αδερφή της Αλβανίας και εγώ είμαι παλιός αδερφός της Ιταλίας και γνωριζόμασταν έτσι στα Τίρανα, όπου αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε. Η Τζόρτζια είναι μια μεγάλη έκπληξη, όχι για μένα, αλλά για την Ευρωατλαντική ένωση.

Σε όλες τις διεθνείς συναντήσεις τη βλέπουν με απτό σεβασμό, έχει ένα χάρισμα να λέει όλα τα σωστά πράγματα. Έχω ύψος 1 μέτρο και 98 εκατοστά, αλλά όταν μιλάει η Ιταλίδα πρωθυπουργός δείχνει πιο ψηλή από εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Ράμα, σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ