Χανιά: Ο Παύλος Πολάκης από το Μάρτιο του 2021 είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τις κλινικές αναπαραγωγής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλος ένας λόγος που το βρώμικο σύστημα πολέμησε ανελέητα τον Παύλο Πολάκη.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την παρέμβαση του στη Βουλή, στις 12/3/2021.

Έγραψε ο ίδιος σήμερα στο Twitter:
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η ερώτηση του Π. Πολάκη προς το ΥΥ σχετικά με το σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Εθνική Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, η οποία εδώ και καιρό παραμένει χωρίς ΔΣ. Πιο αναλυτικά:
22/10 η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας μια γνωστή τακτική του επιτελικού κράτους, προκειμένου να αλλάξει το ΔΣ της Αρχής και να τοποθετήσει τον εκλεκτό της, άλλαξε το ΔΣ ονομάζοντας το εποπτικό συμβούλιο, αυξάνοντας παράλληλα και τα μέλη του. Από τότε μέχρι σήμερα, η Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής παραμένει ουσιαστικά ακέφαλη και αυτό γιατί ο κ. Βραχνής που αρχικά ορίστηκε πρόεδρος, σύμφωνα και με τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, έχει χάσει τελεσίδικα και οριστικά τη θέση του ως Αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο. Για το λόγο αυτό δεν εκδόθηκε ποτέ το σχετικό ΦΕΚ, χωρίς όμως παράλληλα να έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες αντικατάστασης του.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουν συσσωρευτεί πάνω από 2000 αιτήματα τα οποία δεν έχουν εξεταστεί ενώ τραγικό είναι το γεγονός ότι προχθές έπεσε η ιστοσελίδα και το mail της αρχής, γιατί δεν πληρώθηκε το domain name, με κίνδυνο να χαθούν σημαντικά αρχεία.
Στη δευτερολογία του ο Π. Πολάκης κάλεσε και πάλι το ΥΥ να φέρει τις θεραπείες αντισωμάτων οι οποίες πια έχουν εγκριθεί και από τον ΕΜΑ, ενώ τόνισε τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με την παρέμβαση του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ