Κάτι εξαιρετικά περίεργο διαδραματίζεται μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και υπουργείου εξωτερικών, αναφορικά με τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι εξαιρετικά περίεργο διαδραματίζεται μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και υπουργείου εξωτερικών, αναφορικά με τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

Αυτό προκύπτει και από την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης έναντι του διωγμού της ελληνικής εθνικής κοινότητας της Βορείου Ηπείρου, καθώς είναι ξεκάθαρο το σχέδιο του Έντι Ράμα για τον αφελληνισμό της περιοχής με αιχμή του δόρατος την πρωτοφανή, καταχρηστική και βάρβαρη προφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά η απαξίωση του προσώπου του προφυλακισμένου Βορειοηπειρώτη δημάρχου, από την στενότερη συνεργάτιδά του Κυριάκου Μητσοτάκη, την κυρία Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, η κυρία Παπαδόπουλου, θεωρεί ότι ο Μπελέρης είναι ένα «πρόσωπο με σκιές», για το οποίο δεν αξίζει να χαλάσουμε τις σχέσεις μας με την Αλβανία!

IMG 3349
Στην φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης, λίγες εβδομάδες μετά την αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εάν ο Μπελέρης έχει «σκιές», τότε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στην Χειμάρρα, εμφανίστηκε αγκαλιά με τον  τότε υποψήφιο δήμαρχο; Δεν «σκιάχτηκε»;

Φαίνεται ότι κάποιοι επιθυμούν να μετατρέψουν τον Κυριάκο σε Κόμμοδο του ελληνισμού…

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ