Άννα – Μαρία Τσικρικώνη: Με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υποψήφιος πλέον για την Περιφέρεια Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Τσικρικώνη στον συνδυασμό του.

Πρόκειται για μία γυναίκα της οποίας τόσο το επαγγελματικό όσο και το αυτοδιοικητικό βιογραφικό είναι πράγματι, εντυπωσιακό. Κυρίως όμως, είναι «κρυστάλλινο».

Η κ. Τσικρικώνη ασχολείται με την αυτοδιοίκηση από το 2010. Όταν δηλαδή ο σύζυγος της, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ήταν Συνταγματάρχης. Έκτοτε, έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και η πορεία της στον ιδιωτικό τομέα είναι άκρως επιτυχημένη, κυρίως όμως «ξεκάθαρη».

Ουδέποτε ασχολήθηκε άμεσα ή έμμεσα με εταιρείες που να συνδέονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τα καθήκοντα του συζύγου της. Σε αντίθεση με δεκάδες άλλες περιπτώσεις «ετερόφωτων συγγενικών προσώπων», οι δράσεις των οποίων συνιστούν όντως καταστρατήγηση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της Δημοκρατίας μας.

Η Άννα – Μαρία Τσικρικώνη λοιπόν είναι Οικονομολόγος, Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς του Τμήματος Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.


Εργάστηκε σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο δραστηριοποιούμενη στον οικονομικό τομέα και στο τμήμα Διοικήσεως και Δημοσίων Σχέσεων.

Εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2010 με το Συνδυασμό Νέα Πορεία του Δημάρχου Βασιλείου Ξύδη και στη συνέχεια το 2014 και το 2019 με το συνδυασμό «Μαζί για την Πόλη μας».


Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Χολαργού, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παπάγου Χολαργού , Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Παπάγου Χολαργού και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Είναι παντρεμένη όπως προαναφέραμε, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και έχει δύο κόρες την Πένυ και τη Μαρία, οι οποίες διαγράφουν τις δικές τους επαγγελματικές επιτυχίες.

Αναμφισβήτητα, η υποψηφιότητα της είναι ένα ισχυρό στοιχείο για το Νίκο Χαρδαλιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ