Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 24 από τους 35 συνολικά κατηγορούμενους του τρίτου και τελευταίου γκρουπ συλληφθέντων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 24 από τους 35 συνολικά κατηγορούμενους του τρίτου και τελευταίου γκρουπ συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιων των ανακριτών, για να απολογηθούν για την εμπλοκή τους στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Ανάμεσα τους και ο Κροάτης κατηγορούμενος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς παρουσίασε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της κράτησης του. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία των απολογιών του τρίτου γκρουπ, με τα 70 συνολικά άτομα από τα δύο πρώτα γκρουπ, τα οποία και ανακρίθηκαν μέσα στο προηγούμενο 48ωρο, να έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι.

Θυμίζουμε πως εκδόθηκαν και τα πρώτα φυλακιστήρια για τους 41 από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, τα οποία αφορούν στην προσωρινή κράτησή τους, σύμφωνα με τα οποία αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα σε 16 φυλακές της χώρας. Στις 7 το απόγευμα, εξάλλου, προφυλακίστηκαν άλλοι 15 κατηγορούμενοι για την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ