Προφυλακιστέοι συνολικά 105 χούλιγκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κανέναν δεν «χαρίστηκαν» οι ανακριτές, καθώς προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα και οι 35 κατηγορούμενοι του τρίτου και τελευταίου γκρουπ συλληφθέντων, οι οποίοι και οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιών τους, για να απολογηθούν για την -όποια- εμπλοκή τους στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Ως εκ τούτου, στη φυλακή οδηγούνται, πλέον, και οι 105 συλληφθέντες χούλιγκαν, κατηγορούμενοι για τα βίαια επεισόδια, οι οποίοι απολογήθηκαν από την Παρασκευή 11 μέχρι και σήμερα Κυριακή 13/8. Οι 102 εξ αυτών είναι Κροάτες, οι δύο Έλληνες και ένας Αλβανικής καταγωγής, ενώ ανάμεσά τους είναι και οι πέντε υπήκοοι Κροατίας που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, επιχειρώντας να διαφύγουν προς Ιταλία, καθώς και ο συμπατριώτης τους που συνελήφθη στην Κακαβιά, προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα για Αλβανία. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Κροάτης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς παρουσίασε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της κράτησης του.

Θυμίζουμε πως σήμερα το απόγευμα εκδόθηκαν και τα πρώτα φυλακιστήρια για τους 41 από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, τα οποία αφορούν στην προσωρινή κράτησή τους, σύμφωνα με τα οποία αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα σε 16 φυλακές της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ