Κιμπάρης ο Κυριακος: Μετά τα 32 εκατομμύρια ευρω που έδωσε η κυβερνηση Μητσοτακη από το δημόσιο ταμείο στον σύζυγό της, τώρα τους κάνει δώρο και διακοπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φιλοξενείται μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη, η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Όπως αναφέρει η σχετική είδηση:

Τις ομορφιές της Κρήτης απολαμβάνει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φοντ ντερ Λάιεν. Δεν παραλείπει ωστόσο και να μάθει την ιστορία του τόπου, καθώς, στο πλάισιο της ιδιωτικής επίσκεψής της, βρέθηκε σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσέιο Χανίων και φωτογραφήθηκε στη βεράντα με τον σύζυγό της, Χάικο, και το ζεύγος του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φιλοξενείται μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη, η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο σύζυγός της Γερμανός γιατρός, Χάικο φον ντερ Λάιεν, έχουν ταξιδέψει στην Κρήτη για ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και μένουν στη βίλα Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι.

Η Πρόεδρος της E.E. έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των POLITICO και των Νew York Times για τις μυστικές διαπραγματεύσεις με τον κ. Bourla της Pfizer με το σχετικό συμβόλαιο να ξεπερνά τα 35 δις ευρώ!

Υπάρχει όμως άλλο ένα λεπτό σημείο το οποίο έχει περάσει στα ψιλά της επικαιρότητας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει 32 εκατομμύρια € από το δημόσιο ταμείο, από τα λεφτά των Ελλήνων δηλαδή, σε εταιρεία του συζύγου της Ούρσουλα.

Εάν αναλογιστούμε ότι ο πρωθυπουργός μας έχει ταυτίσει το Δημόσιο κορβανά με την τσέπη του, μπορούμε μόνο να είμαστε περήφανοι διότι έχουμε τον πιο γαλαντόμο πρωθυπουργό στην ιστορία.

Τον Κυριάκο να έχουμε, και ας τρώμε πέτρες…

Ή δε Ούρσουλα, μπορεί κάλλιστα να συναγωνιστεί τόσο τον Κυριάκο αλλά ακόμα και τον Τζο Μπάιντεν σε ευθυκρισία και ειλικρίνεια. Ήταν αυτή που είχε διαβεβαιώσει ότι η Ρωσία δεν έχει πλέον τσιπάκια για τους πυραύλους και ξηλώνει πλυντήρια και φούρνους μικροκυμάτων για να εξασφαλίσει. Εντωμεταξύ προχθές, η Ρωσία έστειλε πύραυλο στη σελήνη. Προφανώς ηρωίδες νοικοκυρές θα πλένουν σε σκάφες για τα επόμενα 30 χρόνια…

Ολόκληρο το ρεπορτάζ για τα πεπραγμένα της Ούρσουλα, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ