Βέλγιο: Εφτά τραυματίες μετά από ατύχημα σε λούνα παρκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αίμα τους να «παγώνει» ένιωσαν όσοι έτυχε να βρίσκονται σε λούνα παρκ του Βελγίου την Κυριακή, αφού ένα από τα παιχνίδια χάλασε, με αποτέλεσμα εφτά άνθρωποι να τραυματιστούν.

Ήταν απόγευμα όταν το παιχνίδι «μαγικό χαλί» σε λούνα παρκ πόλης του Βελγίου παρουσίασε βλάβη και άρχισε να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι άνθρωποι που επέβαιναν στο παιχνίδι εκτοξεύτηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Στα social media ανέβηκε βίντεο με το τρομακτικό ατύχημα. Στο βίντεο φαίνεται το παιχνίδι να βγάζει καπνούς και στη συνέχεια να κινείται πάνω κάτω με μεγάλη ταχύτητα. Ξαφνικά όλοι οι επιβάτες εκτοξεύονται και δύο από αυτούς διακρίνονται να προσπαθούν να κρατηθούν. Εν τέλει τραυματίστηκαν επτά άνθρωποι, οι τρεις από αυτούς σοβαρά. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα μικρό παιδί 10 ετών.

Ο δήμαρχος της πόλης Μανάζ, στην οποία υπάγεται διοικητικά η περιοχή του λούνα παρκ, ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ενώ διεξάγεται παράλληλα έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ