Έξαλλοι οι Ουκρανοί με το υπέροχο πανό των οπαδών του Άρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά βάζει η Ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον αγώνα ρεβάνς του Άρη με την Ντιναμο Κιέβου για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, που γίνεται, λόγω πολέμου, απόψε (20:00) στο Βουκουρέστι.

4503FEE4 FBB6 4FD1 B7EE 66D36CE357DD

Όπως έγινε γνωστό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έστειλε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ με την οποία ζητά την τιμωρία της ελληνικής ομάδας εξαιτίας ενός πονό που αναρτήθηκε στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό οι οπαδοί του Άρη είχαν γράψει στα αγγλικά «Τσακίστε Αζόφ και Ναζί» (κεντρική φωτογραφία).

Οι Ουκρανοί θεωρούν το σύνθημα πολιτικό, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ.

Θυμίζουμε ότι το ματς έγινε κάτω από έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ενώ ο σκόρερ του Άρη ο Λουίς Πάλμα αφιέρωσε το γκολ στον οπαδό της ΑΕΚ.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η κίνηση αυτή των Ουκρανών δεν έχει τύχη αφού ο παρατηρητής του αγώνα δεν ζήτησε να κατέβει το επίμαχο πανό, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Πολύ απλά οι Ουκρανοί που θέλουν την πρόκριση, όπως και ο Άρης, διάλεξαν αυτό το δρόμο για να φανατίσουν τους ποδοσφαιριστές τους και το κοινό στο εσωτερικό της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ