Συνελήφθη οπαδός του Παναθηναϊκού για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σπίτι του, στην περιοχή του Γκύζη, εντοπίστηκε ο 25χρονος Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τους αστυνομικούς να τού περνούν χειροπέδες.

Αυτή την ώρα διεξάγεται κατ’ οίκον έρευνα από την άνδρες της αστυνομίας, με τον συλληφθέντα χούλιγκαν να έχει ταυτοποιηθεί από οπτικό υλικό που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου, ο οποίος σε βίντεο-ντοκουμέντο διακρίνεται να καθοδηγεί τους Κροάτες χούλιγκαν προς το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού είχε εκδοθεί χθες το βράδυ, ενώ, όπως έγινε γνωστό, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο, όπου βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο 25χρονος που φοράει κράνος και κρατάει στο χέρι του ένα στυλιάρι, φαίνεται να καθοδηγεί τους χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έγινε και η δολοφονική επίθεση με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ