Μεγάλες αντιδράσεις για την έμπνευση της επικοινωνιακής ομάδας Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που η Αλεξανδρούπολη φλέγεται, η Κύπρος φλέγεται, η Βόρειος Ήπειρος φλέγεται, η Ελλάδα ολόκληρη αντιμετωπίζει υπαρξιακή απειλή και η κοινωνία διαλύεται από την ανασφάλεια και την ακρίβεια, η έμπνευση της επικοινωνιακής ομάδας του Κυριακού επισύρει  οργισμένες αντιδράσεις ακόμα και εντός της Ν.Δ.

Ο εξαφανισμένος πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ναζιστικής εισβολής και της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποφάσισε να εμφανιστεί με φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ατσαλάκωτος και με πεντακάθαρα παπούτσια υποτίθεται ότι κατάφερε να κατακτήσει μία βουνοκορφή.

nb keimeno mitsotakis lefka ori1 jpg
Η εικόνα που εξόργισε ακόμα και τους νεοδημοκράτες

Κάποιοι χρεώνουν την συγκεκριμένη κίνηση στον Γκρίνμπεργκ. Όσοι γνωρίζουν πάντως τον ακριβοπληρωμένο γκουρού της επικοινωνίας, το αποκλείουν. Αντίθετα, ο Γκρίνμπεργκ έχει εκφράσει την ανησυχία του για την ενδεχόμενη απώλεια στήριξης της κυβέρνησης από την κοινωνία γεγονός που μπορεί να έχει τρομακτικές συνέπειες. Άρα, κάποιοι άλλοι ήταν οι φωστήρες που θεώρησαν πως παρουσιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πολιτικό παχύδερμο» που δεν δίνει δεκάρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, θα έχουν επικοινωνιακά οφέλη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ