ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-2 από 0-2!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μας καρδιοχτύπησε, αλλά τα κατάφερε! 2-2 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Opap Arena, με γκολ του Αραούχο στο 92′ και του Βίντα μετά από χαμένο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία.

Το φως κερδίζει το σκοτάδι. Και το… φως άργησε να φανεί στην Opap Arena. Έπρεπε ο χρόνος να αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το σφύγμα της λήξης. Στο 2ο λεπτό του πεντάλεπτου των καθυστερήσεων ο Σέρχιο Αραούχο ήρθε να δώσει το «φιλί της ζωής» στην πεσμένη στο καναβάτσο Ένωση που έχανε με 2-0 κι έβλεπε να αποχαιρετά την προοπτική να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν ήταν ο αποκλεισμός αυτός που πονούσε. Δεν ήταν ο πρώτος και σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Ήταν αυτή η… ρημάδα η φωτογραφία του Μιχάλη που χαμογελούσε, λες και ήξερε την εξέλιξη του θρίλερ.

Μια ομάδα, ένα γήπεδο, μια χώρα, θα μπορούσαμε να πούμε, ήθελε αυτή την πρόκριση όχι για την Ιστορία, αλλά τον Μιχάλη που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του από το φονικό μαχαίρι.

Κι αυτό το χαμόγελο, το χαμόγελο του Μιχάλη έγινε χαμόγελο όλων λίγο αργότερα. Στο πέναλτι που κέρδισε στο 90+6′ η Ένωση. Όμως η αγωνία δεν είχε τελειώσει. Ο Λιβάκοβιτς κατάφερε να… ψωνίσει τον Λιβάι Γκαρσία και τότε ήρθε το απόλυτο. Ένας Κροάτης, ο Βίντα, ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα γράφοντας το 2-2 το αποτέλεσμα που οδηγεί την Ένωση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την φέρνει αντίπαλο της βελγικής Αντβέρπ στον δρόμο για τα αστέρια (ομίλους) του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας Κροάτης που λατρεύουν στην πατρίδα του και στην Ντινάμο, ίσως έτσι για να τους θυμίσει ότι το άδικο δεν μπορεί να κερδίζει το δίκαιο. Το φως πάντα νικά το σκοτάδι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ