Η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στην απόλυτη οικονομική καταστροφή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Διασπορά ψευδών ελπίδων

«Το ακαθάριστο δημόσιο χρέος της χώρας μας εκτοξεύθηκε στα 404,7 δις €, παρά τη μείωση του μαξιλαριού – ενώ υπερβαίνει ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2023 κατά 9,66 δις € το στόχο του υπουργείου Οικονομικών, για το σύνολο του 2023!».

IMG 9389

Φυσικά το θέμα της πυρκαγιάς στην #Αλεξανδρουπολη είναι πολύ πιο σημαντικό – όπου κάτοικος του Αετοχωρίου που είδε το σπίτι και τα μελίσσια του να μετατρέπονται σε αποκαΐδια, είπε τα εξής με τη φωνή να σπάει και με δάκρυα στα μάτια: «Χάσαμε τα πάντα. Κόποι μιας ζωής έγιναν στάχτη. Τώρα θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Αυτό που έχουμε τραβήξει από χθες δεν λέγεται». Ανοχύρωτη λοιπόν παντού η Ελλάδα – ακόμη και σε μία περιοχή που υποφέρει τα πάνδεινα από την παράνομη μετανάστευση.

Εν τούτοις, το θέμα του δημοσίου χρέους δεν μπορεί παρά να «καίει» όλους εμάς τους Έλληνες – πόσο μάλλον όταν η χώρα μας χρεοκόπησε με χρέος λιγότερο από 300 δις €, απέναντι σε ένα ΑΕΠ κατά πολύ υψηλότερο.

Εξαιρετικά ικανή λοιπόν η κυβέρνηση στην επικοινωνία, στη χειραγώγηση και στην υπεξαίρεση της ψήφου των Ελλήνων, επίσης στη διασπορά ψευδών ελπίδων για το μέλλον μας, αλλά η πραγματικότητα παραμένει αμείλικτη – ενώ το θηριώδες μέγεθος του προβλήματος θα φανεί καθαρά, όταν επιστρέψουν η ύφεση και ο αποπληθωρισμός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ