Φωτια στον Πρόδρομο Βοιωτιας: Εντοπίστηκε νεκρός ένας κτηνοτρόφος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως μεταδιδει το Mega εντοπίστηκε ένας κτηνοτροφος νεκρός μεσα στο ποιμνιοστάσιο, πιθανοτατα απο τις αναθυμιάσεις.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στον Πρόδρομο Βοιωτίας, με συνέπεια να ηχήσει μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων της περιοχής για να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Γύρω στις 09.00 σήμερα το πρωί, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως ξέσπασε, κάτω από άγνωστα αίτια, πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα σήμανε συναγερμός και στους κατοίκους.

«Ενεργοποίηση 112. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πρόδρομος. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112. Λίγα λεπτά μετά, εστάλη και δεύτερο μήνυμα για όσους βρίσκονται στην παραλία Σαράντη να πάνε προς Θίσβη, την περιοχή δίπλα στον Πρόδρομο. «Αν βρίσκεστε στην παραλία Σαράντη απομακρυνθείτε προς Θίσβη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», αναφέρει το μήνυμα του 112.

fotia 6 jpg

Για την κατάσβεση της φωτιάς στον Πρόδρομο Βοιωτίας επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και υπάρχουν φόβοι για την επέκταση του μετώπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ