Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του ΠΑΟ που είχε συλληφθεί για τα γεγονότα στη Νεα Φιλαδέλφεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που συνελήφθη για τα αιματηρά επεισόδια των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον 43χρονο. Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας υποστήριξε ότι ο 43χρονος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους, ενώ η ανακρίτρια τάχθηκε υπέρ της επιβολής του όρου να εμφανίζεται στο ΑΤ της περιοχής του κάθε μήνα. Μετά από τη διαφωνία, το δικαστικό συμβούλιο θα εκδώσει βούλευμα για την απόφαση.

Οι Αρχές θεώρησαν πως ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού – γνωστός ως «σουβλατζής» – είχε, μαζί με άλλους Έλληνες, οργανωτικό ρόλο και καθοδηγούσαν τους Κροάτες χούλιγκαν. Ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού συνελήφθη για συμμετοχή στην επίθεση, ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε ότι εκείνες τις μέρες, βρίσκονταν για διακοπές στην Κεφαλονιά. Μάλιστα προσκόμισε στην ανακρίτρια τα εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων και πληρωμές μέσω κάρτας.

Σημειώνεται ότι η σύντροφός του 43χρονου, κατέθεσε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν μαζί του για διακοπές στο νησί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ