Λιβυη: Ένοπλη εξέγερση κατά των Τούρκων κατακτητών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που κάποια ΜΜΕ επιχείρησαν να μας πείσουν ότι η συμφωνία για την μίσθωση λιμανιού στη Λιβύη από την Τουρκία για την κατασκευή ναυτικής βάσης «δεν ισχύει», ο λαός της Λιβύης εξεγείρεται κατά των Τούρκων κατακτητών και της παράνομης κυβέρνησης της χώρας!

Η εκχώρηση του λιμανιού της Χομς λοιπόν είναι πραγματικότητα, όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, καθώς τουρκικές φρεγάτες εισέρχονται ήδη σε αυτό ενώ έχουν απομακρυνθεί όλα τα εμπορικά πλοία και έχει απαγορευθεί η πρόσβαση σε οποιοδήποτε πλοίο. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς προκάλεσε εξέγερση στην ίδια την πόλη, που φαίνεται ότι γενικεύεται σε ολόκληρη τη Λιβύη.

Ένοπλη ομάδα ανάρτησε πριν από λίγο βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο διαδίκτυο, όπου και προαναγγέλλει παλλαϊκή ένοπλη εξέγερση κατά των Τούρκων κατακτητών, οι οποίοι επιχειρούν να ληστέψουν την περιουσία του λαού, τον εθνικό πλούτο, τις υποδομές, τα λιμάνια. Εξέγερση η οποία πλέον στρέφεται και κατά της παράνομης κυβέρνησης της Λιβύης, η οποία θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 και να έχει προκηρύξει εκλογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των επαναστατών, κάθε Τούρκος και κάθε τουρκική εγκατάσταση στην Λιβύη, αποτελεί πλέον «νόμιμο στόχο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ