Παγκόσμιο σοκ: Συνετρίβη το αεροπλάνο που επέβαινε ο αρχηγος του στρατου της Βαγκνερ, Πριγκοζίν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση της Βάγκνερ στη Ρωσία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι συνετρίβη αεροσκάφος, με το όνομα του Πριγκόζιν να είναι στη λίστα των επιβατών!

Αν και οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, το ρωσικό πρακτορείο TASSεπικαλούμενο το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, αναφέρει ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στη ρωσική περιοχή Τβερ, βορείως της Μόσχας, και δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Στο αεροσκάφος τύπου Embraer, που είχε αναχωρήσει από τη Μόσχα με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, επέβαιναν επτά επιβάτες και τριμελές πλήρωμα.

Η ρωσική αρχή πολιτικής αεροπορίας ανακοίνωσε ότι στη λίστα των επιβατών υπήρχε το όνομα του Γεβγκένι Πριγκόζιν, αρχηγού της εταιρίας μισθοφόρων Βάγκνερ.

Ήδη δίνουν και παίρνουν πληροφορίες ότι πρόκειται για κατάρριψη! Ενώ τα βίντεο που ήδη κυκλοφορούν από την συντριβή του αεροσκάφους ελέγχονται για την αυθεντικότητά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο κατόπιν εντολής του ηγέτη της ομάδας Γεβγκένι Πριγκόζιν, ένοπλη εξέγερση των μισθοφόρων της Wagner. Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε διάγγελμα στον ρωσικό λαό, επικρίνοντας τον Πριγκόζιν για την «εγκληματική του δραστηριότητα που στοχεύει στην αποδυνάμωση της χώρας» και πρόσθεσε ότι η ρωσική κοινωνία έχει «εδραιωθεί» και «το πατριωτικό αίσθημα όλων είναι αυτό που έσωσε τη χώρα μας», σπεύδοντας να ευχαριστήσει τον ρωσικό λαό για την «υποστήριξη, τον πατριωτισμό και την αλληλεγγύη».

«Όσοι οργάνωσαν την εξέγερση είναι προδότες. Δεν μπορούν παρά να καταλάβουν ότι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Πρόκειται για εγκληματική δραστηριότητα που στοχεύει στην αποδυνάμωση της χώρας», δήλωσε σχετικά ο Πούτιν, προσθέτοντας πως «κάθε είδους εκβιασμός είναι καταδικασμένος σε αποτυχία» και ότι «οποιοσδήποτε απόπειρα οργάνωσης εσωτερικής ανταρσίας θα καταλήξουν σε ήττα».

skafos prigozin jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ