Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος με φόντο την φλεγόμενη Πάρνηθα- Η απάντηση του και η επιστολή του δικηγόρου του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην Υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος για την άδικη αποπομπή του από το υπουργείο.

Ο διάδοχος του απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ ο νυν υπουργός Γιάννης Οικονόμου, λειτουργεί απλώς ως «αντανάκλαση» από τις φλόγες των πυρκαγιών και των πυροβολισμών που σκεπάζουν την Ελλάδα.

IMG 3734 jpeg
Γνήσιος εκσυγχρονιστής ο Τάκης, δεν άφησε ούτε την σαλάτα!

Κάποιοι θα βιαστούν να λαϊκίσουν και να θεωρήσουν ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος συμπεριφέρεται ως «πολιτικό παχύδερμο». Λάθος.

Η επιλογή του πρώην υπουργού να γευτεί εχθές το βράδυ εκλεκτά θαλασσινά στην Ταβερνα Νησιώτισσα στην Πεντέλη, από το μπαλκόνι της οποίας φαινόταν να καίγεται η Πάρνηθα, δεν σημαίνει ότι ο Θεοδωρικάκος είναι αναίσχυντος και αναίσθητος.

IMG 3735 jpeg
Με φόντο την φλεγόμενη Πάρνηθα το δείπνο του Τάκη Θεοδωρικάκου

Αντίθετα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το πολυτελές δείπνο και την πρωτοφανή πυρκαγιά, έδειχνε ότι συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως γνήσιο πολιτικό τέκνο του ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη. Ήτοι, «τρώμε ότι μπορούμε, απολαμβάνοντας την καταστροφή»…

Για του λόγου το ασφαλές, στο τέλος πήρε πακέτο και την σαλάτα!

Η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στην αποκάλυψη του newsbreak.gr, ήρθε μέσω ανάρτησης στο Facebook και με επιστολή του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια:

Η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Οι ιστοσελίδες newsbreak.gr και olympia.gr προέβησαν σε μία ακραία και άθλια συκοφαντική δημοσίευση εναντίον μου. Με μία αρρωστημένη ανάρτηση με παρουσίασαν να απολαμβάνω δήθεν την καταστροφική φωτιά της Πάρνηθας με ένα πολυτελές δείπνο αισθανόμενος δικαίωση για ό,τι συμβαίνει καθώς δεν είμαι πλέον υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ντροπή τους, ντροπή σε αυτούς που χρόνια τώρα έχουν μένος εναντίον μου, αλλά κι εναντίον της ΝΔ κι επιτίθενται με συκοφαντίες. Ένα συνηθισμένο φαγητό, με τη σύζυγο και την κόρη μου σε μια οικογενειακή ταβέρνα στην Πεντέλη, μετά από πολύωρη εργασία σε τόπο που βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι -περιλαμβανομένου του ατόμου που με έβγαλε φωτό με πολίτη που συνομιλούσα- πολύ μακριά από την Πάρνηθα και χωρίς καμία οπτική επαφή, το εμφανίζουν ως πανηγυρικό δείπνο. Το αίσχος τους δεν θα μείνει αναπάντητο. Έχω ήδη δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να κινηθεί σε όλα τα επίπεδα δικαστικά εναντίον των υπευθύνων της πρωτοφανούς συκοφαντίας και αθλιότητας.

Όλα τα χρόνια που υπηρέτησα και υπηρετώ στον δημόσιο βίο ήμουν και είμαι με αυταπάρνηση πάντοτε δίπλα στα στελέχη της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς στην εκπλήρωση του καθήκοντος. Προφανώς το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, αλλά είμαι υποχρεωμένος να δίνω την πρέπουσα απάντηση σε τέτοιου είδους αθλιότητες».

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟY

         Έλαβα την εντολή από τον πρώην Υπουργό κο Τάκη Θεοδωρικάκοόπως σήμερα καταθέσω κατά της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του site NEWS BREAK που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, αλλά και του siteοlympia.gr μήνυση δια του τύπου και αγωγή αποζημίωσης του κουΘεοδωρικάκου για την προσβολή της προσωπικότητάς του, αιτούμενος το ποσό των 100.000 ευρώ, διότι εντελώς παράνομα διέδωσαν και συνεχίζουν έως και  σήμερα να διαδίδουν την ψευδή και συκοφαντική είδηση, ότι δήθεν ο κ. Θεοδωρικάκος την ώρα των πυρκαγιών στην Πάρνηθα δήθεν απολάμβανε δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο, το όποιο είχε θέα την πυρκαγιά της Πάρνηθας.

Η πραγματικότητα, την οποία ο κ. Θεοδωρικάκος έχει ήδη περιγράψει με δελτίο τύπου, είναι εντελώς διαφορετική, διότι ο κ.Θεοδωρικάκος με τη σύζυγο και την κόρη του ευρίσκονταν μαζί με εκατοντάδες άλλους πελάτες του καταστήματος σε μια οικογενειακή ταβέρνα, η οποία δεν έχει οπτική επαφή με την Πάρνηθα ούτε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό πολυτελείας, είτε στη θέση, την οποία βρίσκεται, είτε στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος, όπου συχνάζουν όλοι σχεδόν οι κάτοικοι της αστικής αυτής περιοχής, όπου ευρίσκεται η συγκεκριμένη οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας οι ιδιοκτήτες είναι οι ίδιοι μάγειρες και σερβιτόροι.

Αθήνα, 25/08/2023

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Χ. Κούγιας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ