Επικαλείται πως εχει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα ο δικηγόρος που συνελήφθη για εμπρησμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται ο 45χρονος πρώην δικηγόρος ο οποίος την Πέμπτη προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε και εξακριβώθηκε ότι είχε βάλει φωτιά σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα.

Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν προσανάμματα, ένα φλόγιστρο και πευκοβελόνες. Οι Αρχές στο πλαίσιο της έρευνας θα ελέγξουν και το κινητό του τηλέφωνο, έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχουν σε αυτό διαδρομές και στίγματα, ή οτιδήποτε άλλο χρήσιμο.

nb keimeno avlonas evrimata jpg

Ο 45χρονος δηλώνει αγρότης-αμπελουργός και φέρεται να σταμάτησεφαρμακευτική αγωγή που λάμβανε για ψυχιατρική διαταραχή.

Ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Γώγος,  με δήλωσή του στο newsit.gr ανέφερε τα εξής:

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία. Έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης και χρήζει άμεσης θεραπείας. Είναι δραματικό να παρουσιάζεται μία ψευδή εικόνα για την προσωπική και επαγγελματική του κατάσταση. Δεν έχει τη δικηγορική ιδιότητα εδώ και δεκαετία και δεν έχει απασχολήσει ποτέ την δικαιοσύνη. Είναι ένας φιλήσυχος επαγγελματίας που ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Δε θα αποτελέσει ο εντολέας μου το εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθεί διά της συλλήψεώς του η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού για δασοπυρόσβεση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ