Το νέο εταιρικό site της Y-Logimed είναι στον αέρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Y-Logimed διαχειρίζεται ένα εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών που απευθύνονται προς τα Θεραπευτήρια & Δομές του Ομίλου Hellenic Healthcare Greece και εν γένει σε παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και έχει σημαντική εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύοντας Κατασκευαστικούς Οίκους παγκοσμίως αναγνωσμένων brands ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Η Y-Logimed, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, ολοκλήρωσε την ολιστική αναδιαμόρφωση του εταιρικού της website.

Αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και έναν διαδραστικό σχεδιασμό, δημιούργησε ένα δυναμικό ψηφιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ενεργή αλληλεπίδραση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, πελάτες, συνεργάτες και επισκέπτες στο νέο ιστότοπο.

Το νέο site παρουσιάζει το οικοσύστημα εξειδικευμένων υπηρεσιών και υποδομών της εταιρίας, καθώς και των προϊοντικών γραμμών και εμπορικών σημάτων που κατ’ αποκλειστικότητα διανέμει στην ελληνική αγορά.

Η Y-Logimed είναι μέλος του ομίλου HHG. Το Hellenic Healthcare Group αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Το digital transformation της Y-Logimed, ανελαβε και υλοποιησε η minoanDesign, digital agency με σημαντικη εμπειρια στην υλοποιηση ηλεκτρονικων projects στον ευρυτερο χωρο του healthcare καθώς στο portfolio της minoanDesign περιλαμβανεται το Ιδιωτικο Νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ, το ιδιωτικό νοσοκομείο Μητερα και σημαντικα άλλα projects υγείας του ευρύτερου ιδιωτικού και δημόσιου τομέα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ