Ευγε Μιλτο: Ο Τεντογλου εξηγει πως πάνω απο όλους ειναι η οικογένεια του για αυτο δεν χαιρτησε πρωτο τον γραμματέα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην αγκαλιά του παππού του, ο οποίος τον περίμενε με λαχτάρα επί δύο ώρες να επιστρέψειστο ξενοδοχείο που διαμένει η ελληνική αποστολή στη Βουδαπέστη, έπεσε απευθείας ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τον θρίαμβό του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και το χρυσό μετάλλιοστο άλμα εις μήκος.

Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στην οικογένειά του στις χαιρετούρες κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αγνόησε τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ και αρχηγό της ελληνικής αποστολής Παναγιώτη Δημάκο (σ.σ. τον οποίο χαιρέτησε αμέσως ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής του Τεντόγλου).

Όπως εξηγεί ο ίδιος:

tentoglou 3 jpg

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και λίγη ώρα αργότερα φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Δημάκο και έκανε και δήλωση υπέρ της συνεισφοράς του στην ομοσπονδία.

«Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου, έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην Ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο», δήλωσαν τόσο ο Γιώργος Πομάσκι όσο και ο Μίλτος Τεντόγλου στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ