Η Ιωάννα Λιουτα υποψήφια στον Δήμο Μοσχάτου -Ταύρου με τον συνδυασμό Ανθρώπινη πόλη-Σύγχρονος Δήμος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Πολιτική και Οικονομική αναλύτρια Ιωάννα Λιούτα υποψήφια στον Δήμο Μοσχάτου -Ταύρου με τον συνδυασμό Ανθρώπινη πόλη-Σύγχρονος Δήμος με τον νυν Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της:

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας την Ιωάννα Λιούτα, μία νέα γυναίκα με γνώσεις και θέληση να συμβάλλει στον Δήμο της.
Η Ιωάννα είναι οικονομική και πολιτική αναλύτρια, πρώην ελέγκτρια ΑΕ. Είναι απόφοιτη της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και αριστούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Αρθρογραφεί τόσο στον έντυπο τύπο όσο και σε ενημερωτικές διαδικτυακές σελίδες, ενώ είναι ακτιβίστρια με συμμετοχή σε εθελοντικές οργανώσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας και της κακοποίησης γυναικών και παιδιών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στον σχεδιασμό δημόσιων πολιτικών και στην οικονομική πολιτική.

Στόχος της Ιωάννας είναι με τις γνώσεις της και την εμπειρία της να συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης μας, με ευαισθησία και δράσεις για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Επιθυμεί να στηρίξει τους συνανθρώπους μας και τις επιχειρήσεις που δημιουργούν, καινοτομούν και παράγουν, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες ικανές να αναπτύξουν δράσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων της πόλης μας.

Η Ιωάννα Λιούτα ανέφερε στην ανάρτηση της:

Η γειτονιά μου, ο δήμος μου, η πόλη μου.
Η καθημερινότητα μου,στις τοπικές διαδρομές, στις αγορές μου, στις βραδινές βόλτες, στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που καθημερινά προκύπτουν.
Οι σκέψεις μου για καλυτέρευση της ζωής μας, που ζητούν διέξοδο, βασισμένες στην εμπειρία και γνώσεις χρόνων, η συμμετοχή μου στην λήψη αποφάσεων.
Η συνεισφορά μου στην εύρεση μοντέλων ανάπτυξης μικρών τοπικών συμμετοχικών επιχειρήσεων, που θα στηρίξουν την τοπική αγορά και θα στηριχθούν από αυτήν.
Κατεβαίνω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου Ανθρώπινη πόλη
Για μια καλύτερη ζωή,
για μια καλύτερη πόλη.

Ανδρέας Ευθυμίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ