Θρηνος για τον 51χρονο Δημήτρη που βοηθούσε στις πυρκαγιές στον Εβρο – Λίγες μέρες μετά αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άσχημα μαντάτα έφτασαν χθες στην περιοχή του Έβρου, καθώς ο 51χρονος Δημήτρης Γοδοσίδης, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στα πύρινα μέτωπα στην Αλεξανδρούπολη, με συνδρομή και στην επιχείρηση εκκένωσης του νοσοκομείου της πόλης, πέθανε ξαφνικά ενώ μόλις είχε ξεκινήσει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του για να ξεκουραστεί.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 51χρονος, ασφαλιστής στο επάγγελμα και έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού, αλλά και ενεργό μέλος της Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης, από την πρώτη στιγμή βοηθούσε όπως και όπου μπορούσε στην αντιμετώπιση της μεγάλης φωτιάς που κατέκαψε τον Έβρο.

nb keimeno godosidis1 jpg
φωτογραφία: www.inevros.gr

Μόλις προχθές, την Πέμπτη, βλέποντας ότι η κατάσταση αρχίζει και ομαλοποιείται, έφυγε με την οικογένειά του για την Πρέβεζα, ώστε να καταφέρει να ξεκουραστεί από την υπερπροσπάθεια.

Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Λίγο μετά την άφιξη της οικογένειας στον προορισμό της, ο Δημήτρης Γοδοσίδης αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από διασώστες και γιατρούς, το βαρύ καρδιακό επεισόδιοπου υπέστη δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστεί και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρθηκε, η επιθυμία της συζύγου του 51χρονου, είναι να ταφεί ο εκλιπών με τη στολήτου Εθνοφύλακα.

Το Τάγμα Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης έκανε την εξής ανάρτηση, ενώ ακολούθησε και το Τάγμα της Αλεξανδρούπολης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ