Πύργος: Χρυσή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας η Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου από το Λεβεντοχώρι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεράστια διάκριση για την αθλήτρια του Συλλόγου Σαολίν Κουνγκ Φου Πύργου

Μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία κατάφερε η Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου από το Λεβεντοχώρι του δήμου Πύργου, συμμετέχοντας με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας (εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών)!

Η αθλήτρια του Συλλόγου Σαολίν Κουνγκ Φου Πύργου κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στην Ελληνική αποστολή που βρίσκεται στη  Κίνα όσο και στους φίλους του αθλήματος στην Ελλάδα και στην περιοχή μας.

fot n

Στη φωτογραφία η Κωνσταντίνα Φραγκογιαννοπούλου με τον προπονητή της Γρηγόρη Σταματόπουλου (Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν Κουνγκ Φου Πύργου)

Σημειώνεται ότι το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών είναι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kungfu που πραγματοποιείται μετά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας covid19.

Διεξάγεται το διάστημα 23/8 – 29/8 στο Emei Shan της Κίνας με την συμμετοχή πάνω από 2000 αθλητριών και αθλητών από περίπου 65 χώρες.

Η Ελληνική αποστολή αποτελείται συνολικά από 57 άτομα (Αρχηγός Αποστολης, 41 Αθλήτριες και Αθλητές, 3 Προπονητές και 12 Συνοδοί).

Με δήλωση του, αναφερόμενος στην μεγάλη επιτυχία της νεαρής Ηλείας αθλήτριας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού & Ολυμπισμού Δυτ. Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, τόνισε:

%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3 %CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5

Αναφερόμενος στην σπουδαία διάκριση της Κωνσταντίνας Φωτεινογιαννοπουλου στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού & Ολυμπισμού Δυτ. Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπουλου στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας (στο Emei Shan) αποτελεί, αναμφίβολα, μια τεράστια επιτυχία που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και μας συγκινεί απερίγραπτα!

Αξίζουν πολλά μπράβο στην αθλήτρια από τον Πύργο που εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα όπως και στον προπονητή της, Γρηγόρη Σταματόπουλο από τον Πυργιώτικο Αθλητικό Σύλλογο Σαολίν Κουνγκ Φου!

Τον σύλλογο που έχουμε στηρίξει και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε προάγοντας τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες!»

iliaenimerosi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ