Θριλερ με το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε καμμενο στη Φυλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με το ανθρώπινο κρανίο που βρήκαν τυχαία εθελοντές της ANIMA, οι οποίοι είχαν μεταβεί στα καμένα της Φυλής, προκειμένου να εντοπίσουν και να περιθάλψουν ζώα που είχαν τυχόν κινδυνέψει από τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Το μακάβριο αυτό εύρημα έχει ήδη σταλεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για την πραγματοποίηση των απαραίτητων εξειδικευμένων εξετάσεων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κρανίο εντοπίστηκε χθες Σάββατο 27 Αυγούστου, περίπου στις 20:40, στην περιοχή της Χασιάς και συγκεκριμένα στην οδό Ανθέων, από τους εθελοντές που περιπολούσαν την Πάρνηθα, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το ΑΤ Φυλής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από τις έρευνες στο καμένο κρανίο, μπορεί να διαπιστωθεί το φύλο, η ηλικία, καθώς και η εθνικότητα του ατόμου στο οποίο ανήκε, ωστόσο, από εκεί και πέρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει κάποιο άλλο στοιχείο, αφού θα πρέπει να βρεθεί πάνω του κάποιος ιστός που να μην έχει καεί. Οι ερευνητές, πάντως, θα ψάξουν και στις εξαφανίσεις, με την ελπίδα να βρουν κάποια χρήσιμη πληροφορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ