Σάλος με Αλβανίδα τραγουδίστρια που χόρευε με τη σερβική σημαία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη χθεσινή εμφάνιση στο Σέγκεντ, η Αλβανίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από το Κόσοβο, Ρίτα Όρα, τραγούδησε και χόρεψε στη σκηνή με τη σερβική σημαία στα χέρια και κάποια στιγμή μάλιστα καλύφθηκε με τη σερβική τρίχρωμη.

Όπως αναφέρει το Vox News στα αλβανικά, οι θαυμαστές της πέταξαν τη σερβική σημαία κατά τη διάρκεια της παράστασης, με την οποία τυλίχτηκε, χωρίς να κοιτάξει τι κρατούσε στα χέρια της.

Αυτή η χειρονομία της προκάλεσε πολυάριθμες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Πάγωσαν οι Αλβανοί,  γιατί θεωρήθηκε ως ασέβεια προς τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου.

Η ίδια η τραγουδίστρια που μίλησε για την υπόθεση, ανέφερε σε δήλωση που εστάλη στα ΜΜΕ ότι δεν γνώριζε σε ποια χώρα ανήκει η σημαία και ότι είναι περήφανη  ως Αλβανίδα.

«Χθες το βράδυ ενώ έπαιζα σε ένα φεστιβάλ στην Ουγγαρία, έλαβα μια σημαία από έναν νεαρό θαυμαστή. Δεν μπορούσα να δω καθαρά ποια χώρα αντιπροσώπευε η σημαία λόγω του φωτός που έλαμπε απευθείας στα μάτια μου στη σκηνή. Μόλις έφυγα από τη σκηνή, συνειδητοποίησα ότι ήταν μια σερβική σημαία, όχι μια ουγγρική σημαία», είπε η Όρα, προσθέτοντας ότι δεν ήταν πρόθεσή της να προβεί σε ασέβεια στην κληρονομιά της ή να στενοχωρήσει τον λαό της ή την οικογένειά της, ανέφερε η ‘Klan Kosova’.

 Η Όρα, ωστόσο, ως καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι στηρίζει όλους τους θαυμαστές της ανεξαίρετα, από όλες τις χώρες και τους πολιτισμούς.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ