Πύργος: Έδειξαν ανθρωπιά προσφέροντας… αναμνήσεις, γκολ και θέαμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Legends της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 και οι φίλοι τους συναντήθηκαν με τους Επίλεκτους της Ηλείας για φιλανθρωπικό σκοπό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Θανάση (Νάκου) Μουγκού.

Παρουσία περίπου 1000 ατόμων στις κερκίδες αντίπαλοι στο γήπεδο τέθηκαν Επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από το Νομό Ηλείας και οι Έλληνες διεθνείς (Legends), που κάποιοι εξ αυτών έχουν στεφθεί και πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Βασίλης Λάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Σωτήρης Κυριάκος, Λουκάς Βύντρα, κ.α..

Αν και λίγη σημασία έχει, το σκορ του αγώνα ήταν 6-3 υπέρ των Legends…

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του ματς, ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Θανάση Μουγκό (για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο), ενώ οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Δημ. Νικολακόπουλος, Νικ. Κοροβέσης και Θοδ. Βασιλόπουλος καλωσόρισαν με ανθοδέσμες τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Νωρίτερα, διεξήχθηκαν αγώνες μεταξύ Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανηλειακού, του Αιόλου Πύργου, του Ολυμπιακού Πειραιώς Σχολή Πύργου και των Juniors.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Πύργου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

%CE%A3%CE%9110 1
%CE%A3%CE%919 2
%CE%A3%CE%918 2
%CE%A3%CE%917 1
%CE%A3%CE%912 4
%CE%A3%CE%913 3
%CE%A3%CE%914 3
%CE%A3%CE%916 1
%CE%A3%CE%915 3

iliaenimerosi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ