Το Νατο συγχαίρει ξανά και φέτος την Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα «βόμβα» επιφύλασσε το ΝΑΤΟ, το οποίο έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην Τουρκία για για τη νίκη τους κατά των Ελλήνων το 1922 και φυσικά για την Μικρασιατική Καταστροφή και την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας!

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ (LANDCOM), με έδρα τη Σμύρνη, έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter συγχαίροντας του Τούρκους για την επέτειο της λεγόμενης «Ημέρας της Νίκης», όταν ο Κεμάλξεκίνησε τις σφαγές των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Μέτωπο.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Τουρκία για τη φιλοξενία μας αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ το 1952, η Τουρκία έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις και ασκήσεις και οι στρατιώτες της έχουν πάντα επιδείξει μεγάλο επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα. Η Τουρκία και το ΝΑΤΟ είναι ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι μαζί» αναφέρει η LANDCOM στο μήνυμά της.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι, την ίδια μέρα προχώρησε σε παρόμοια ανάρτηση, προκαλώντας την οργή της Αθήνας, με το ελληνικό ΥΠΕΞ να προχωρά σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Γραμματέα της Συμμαχίας, Γενς Στόλντενμπεργκ. Μετά τον σάλο, το ΝΑΤΟ διέγραψε την ανάρτηση, ωστόσο αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε αυτή τη νέα προκλητική κίνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ