Με σκαλοπατάκι τον Μητσοτάκη, ο Ράμα νομίζει ότι μπορεί να καβαλήσει τους Έλληνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμφανίστηκε και ο σφουγγοκολάριος του Ερντογάν, ο γνωστός Ράμα, να δίνει συνέντευξη στην ΕΡΤ1 υπερασπιζόμενος σθεναρά την εναντι Μπελέρι συμπεριφορά του, προειδοποιώντας μας να μην εμποδιστεί η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας του διότι αυτό θα είναι «αντί ευρωπαϊκό»!

Είπε μάλιστα πως η Δικαιοσύνη στη χώρα του είναι μία, και για τους Ελληνικής καταγωγής, αλλά και για τους Αλβανικής τέτοιας πολίτες, χωρίς να πείσει, αφού τέτοιο δεν υφίσταται, για Αλβανούς. Τόχουν μόνο για τους Έλληνικής καταγωγής, μαζί με άλλα. Τέλος επισήμανε και την αποδοχή του για την κοινή προσφυγή στη Χάγη για τις ΑOZ των δύο χωρών, λες και μας έκανε καμία χάρη.

Αυτά λοιπόν προκαλούν οι αγκαλιές του Μητσοτάκη, και πληρώνει ο Ελληνισμός της Βόρειας Ηπείρου. Γίνεται λοιπόν από αυτή την συνέντευξη (αληθεια, πως στήθηκε;) απόλυτα κατανοητή η ωμή απειλή, πως αν θέλετε καλή γειτονία, που ποτέ δεν θάχετε, ξεχάστε την Ελληνική, και διεθνώς κατοχυρωμένη, μειονότητα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι του Κλείδωνα, που είναι και η εποχή του,

Αυτά λοιπόν ειναι προσωπικά επιτεύγματα Μητσοτάκη οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη υπερηφάνως αναγγέλλων ίδρυση παιδιατρικού Νοσοκομείου, λες και υπάρχουν τέτοια για ενήλικες, εκτός αν εννοεί τα κουφάρια, αφού γιατροί δεν υπάρχουν. Με τις υγείες μας λοιπόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ