Άγριο σφυροκόπημα σε Μητσοτάκη από πρώην υπαρχηγό της Πυροσβεστικής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τραγελαφική εμφάνιση του στη με τις απίστευτες δικαιολογίες που χρησιμοποίησε για τις , προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μεταξύ αυτών και του αντιστράτηγου-Yπαρχηγού Πυροσβετσικού Σώματος., ε.α και Νομικού-δικαστικού Πραγματογνώμονα, .

Με μια σειρά αναρτήσεων ο κ.Γκουρμπάτσης εκφράζει την αγανάκτησή του για την αποποίηση ευθυνών και την προσπάθεια συγκάλυψής τους.

«Θα έπρεπε ήδη να είστε στη φυλακή τόσο εσείς και όσοι άλλοι είναι συνυπεύθυνοι για τις θανατηφόρες και καταστροφικές πυρκαγιές 2018, 2021 και 2023 κι εσείς όχι μόνο δεν αναλάβατε τις ευθύνες σας, αλλά επιχειρήσατε να μας παραπληροφορήσατε για να τις συγκαλύψετε! Απλά ΝΤΡΟΠΗ!», γράφει χαρακτηριστικά σε μία από αυτές.

Ενώ σε άλλη αναφέρει: «ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων για τις φετινές πυρκαγιές: κ.Μητσοτάκη για τις ποινικές ευθύνες του κρατικού μηχανισμού που από λάθη και εγκληματικές παραλείψεις του οδήγησαν αιτιωδώς στην πιο καταστροφική πυρκαγιά της ΕΕ (820.000 στρ και 28 θύματα) “ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ”!».

Τέλος, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης σχολιάζει: «Παλιά λέγαμε που είναι το Κράτος; Τώρα το Κράτος είναι παρόν. κ.Πρωθυπουργέ μας δουλεύεις με αυτά που λες ή σε παραπληροφορούν. Αλήθεια είναι ότι το κράτος ήταν παρόν αλλά ανίκανο να προστατέψει τη ζωή και περιουσία μας».

  • Δείτε τις αναρτήσεις:

Συγκλονιστική ανάρτηση καθηγητή: «Τι αξία έχει η αξιοπρέπεια μιας κοινωνίας να θέλει να ζει σε ένα ζωντανό πλανήτη;»

Ο αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Περιβάλλοντος στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κώστας Ποϊραζίδης έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebok για την ανυπολόγιστη καταστροφή στον Έβρο, όπου η φωτιά καίει για 13η συνεχή ημέρα.

  • Έγραψε:

Χωρίς λόγια …
τι αξία έχουν πια και αυτά;
τι αξία έχει η αξιοπρέπεια μιας κοινωνίας να θέλει να ζει σε ένα ζωντανό πλανήτη;
… αυτά τα δύο μέτωπα που ξέφυγαν εχθές (30/6), καταστρέφουν τώρα και ότι είχε μείνει ακόμα ως κηλίδα ζωής στον Κεντρικό Έβρο
… και πολλούς δρόμους είχε η περιοχή
και πλήθος αντιπυρικών είχε
και διαχειριζόμενα δάση είχε
και αγροτική ζώνη είχε
και μάχιμους κατοίκους είχε (και έχει) …
Καλό κουράγιο στους κατοίκους του Έβρου, καθώς συνεχίζει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ