Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Επέμβαση των ΜΑΤ έξω απο το Ribas στη Βάρκιζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνικά που μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες έχουμε δει εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στη Βάρκιζα, στην περιοχή κάτω από το νυχτερινό κέντρο Ribas.

Όπως φαίνεται από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χιλιάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο για τέτοιες εκδηλώσεις βρέθηκαν στο σημείο και θέλησαν να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσίας τους ανάβοντας καπνογόνα και πετώντας βεγγαλικά τα οποία δημιούργησαν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.

https://www.tiktok.com/@efialexopoulou/video/7273225998714424609

Φυσικά, οι ατραξιόν της βραδιάς ήταν οι κόντρες αυτοκινήτων και μηχανών. Τα άτομα που ήταν εκεί μπορεί να το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή του, όμως, αγνόησαν το γεγονός ότι το «παιχνίδι» με τα οχήματα μπορεί να αποβεί μοιραίο αν δεν υπάρχει μεγάλη προσοχή!

Η αναταραχή που προκλήθηκε στην περιοχή ήταν τεράστια και κλήθηκε η αστυνομία από τους κατοίκους που δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι.

@goatn

#ribas #limanakia

♬ Ali Baba – Fly Lo & Mike G & BretBeats

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκεριμένα τρεις κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες στάθμευσαν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην πλατεία της Βάρκιζας και στο Riba’s.

Αμέσως μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, τα… «μάζεψαν» και έφυγαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ