Ερντογάν: Ένας κοινός απατεώνας, που θεωρείται «σύμμαχος» από τη Δύση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται δήλωση Ερντογάν που λέει το ότι οι Έλληνες κατέστρεψαν την Σμύρνη. Εννοεί το 22. Και το λέει με τέτοια βεβαιότητα, που μόνο ένας αυτόπτης μάρτυρας δύναται.
Εύγε του. Πλην όμως δεν πρόσεξε ότι στην Σμύρνη υπήρξε καμμένη και η μεγάλη Αρμένικη συνοικία που υπήρχε ακμάζουσα. Αυτήν ποιός την έκαψε; Ματαιοπονεί {αν και ποτέ κανείς δεν ξέρει) λοιπόν ελπίζοντας στην επαναπροσέγγιση με την «άπω» Δύση, για να, γενικώς ξαναοικονομίσει δηλαδή τις ΗΠΑ.

Άλλωστε υπάρχουν και οι αναφορές των τότε εκεί διαπιστευμένων διπλωματών προς τις χώρες τους, που τον καίνε, του Αμερικανού (εκεί να δεις) περιλαμβανομένου. Εδώ  καταρρίπτεται και η Δυτική υποκρισία για άλλη μια φορά. Εμπιστεύονται άραγε οι ΗΠΑ περισσότερο τον σουλτάνο από τον εμβληματικό διπλωμάτη τους που αποκάλυψε την αλήθεια; Τότε γιατί σιωπούν; Είναι βαρύ το μπαχτσίσι;

Πάλι καλά που δεν αναφέρθηκε και στα Σεπτεμβριανά της Κωνσταντινούπολης, που μνημονεύονται τέτοιες μέρες, καταγγέλλοντας και εκεί, ως υπαίτιους των βανδαλισμών, κλπ κακουργημάτων, τους ίδιους τοΰ Έλληνες.

Απάντηση από εδώ; Μητσοτάκης Γεραπετρίτης στα πράγματα, δηλ. «Γούβα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ