Δουλέμπορος έκλεψε αυτοκίνητο από τον Πειραιά, και βρέθηκε ανενόχλητος στον Έβρο παρότι η κλοπή δηλώθηκε αμέσως!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ακόμα περίπτωση ιδιοκτήτη αυτοκινήτου από την Αττική, που το έκλεψαν λαθροδιακινητές και τελικά βρέθηκε στον Έβρο να κουβαλάει παρανομους μετανάστες, είχαμε τις τελευταίες ημέρες

Χαρακτηριστική είναι η ιστορία του Νίκου Πετρουγάκη από τον Πειραιά, αφού ο άνθρωπος πήγε να παρακολουθήσεο στο στάδιο Καραϊσκάλη το ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και το αυτοκίνητο, ένα NISSAN SUV βρέθηκε τελικά στο… Τυχερό Έβρο. Κι αυτό κατόπιν ενημέρωσης κάποιου χρήστη του διαδικτύου, που είχε δει την ανάρτησή του στα social media. Μάλιστα ο ίδιος μέσω κοινού γνωστού, είχε σγείλει και στο Evros-news.gr την είδηση για το αυτοκίνητο που του έκλεψαν, ζητώντας να το δημοσιοποιήσουμε μήπως το δει κάπου στο νομό κάποιος από τους αναγνώστες μας. Τελικά η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας εμφάνισε το αυτοκίνητο του στο Τυχερό, όπου οι αστυνομικοί του Τοπικού Τμήματπς Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν τον λαθροδιακινητή.

Όπως περιγράφει ο ίδιος στην εφμερίδα «Κ», κατευθυνόταν προς το γήπεδο Καραϊσκάκη το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με τους γιους του προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου. Άφησε το αυτοκίνητο σε ένα μαγαζί που χρησιμοποιείται και ως χώρος στάθμευσης σε τέτοια γεγονότα. Ωστόσο, όταν γύρισε το αμάξι έλειπε.

Σε δέκα δευτερόλεπτα

«Μετά το πρώτο σοκ και αφού ενημέρωσα την αστυνομία, ζήτησα από τους υπεύθυνους στο μαγαζί, οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί την κλοπή του τζιπ μου, να μου δείξουν το υλικό από την κάμερα ασφαλείας», εξιστορεί ο κ. Πετρουγάκης.

Αυτό που είδε τον άφησε άφωνο. «Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ένα σκούτερ να σταματά πίσω από το αυτοκίνητό μου. Σε αυτό επέβαιναν δύο άνδρες. Ο πρώτος κατεβαίνει από το σκούτερ και πλησιάζει το αυτοκίνητό μου. Αφού ελέγχει, κάνει νόημα στον δεύτερο και παραβιάζει το τζιπ. Χρειάστηκε περίπου δέκα δευτερόλεπτα για να μπει στο αμάξι μου, να ανοίξει τη μηχανή και να αποχωρήσει συνοδεία του σκούτερ», εξηγεί ο ίδιος τονίζοντας πως η ταχύτητα με την οποία έκλεψαν το αμάξι του ήταν αστραπιαία.

Οι ελπίδες του κ. Πετρουγάκη εξανεμίστηκαν όταν ενημέρωσε για το μοντέλο του αυτοκινήτου τον αστυνομικό προκειμένου να καταχωρήσει την κλοπή. «Κούνησε το κεφάλι του και μου είπε πως είναι πολύ πιθανό οι κλέφτες να το προορίζουν για τη βόρεια Ελλάδα».

Εκτός από τη δήλωση κλοπής, για καλή του τύχη όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, σκέφτηκε να δημοσιεύσει εικόνα με το αυτοκίνητό του και τα σχετικά στοιχεία σε ομάδες στο Facebook, σε περίπτωση που κάποιος παρατηρήσει το ΙΧ.

«Μετά από κάποιες ώρες χτυπάει το κινητό μου. «Φίλε, είδα το αμάξι που σου έκλεψαν σε έναν δρόμο στην Αλεξανδρούπολη», του είπε ο άγνωστος εξηγώντας πως ο οδηγός του κλεμμένου τζιπ πήγαινε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραβιάζοντας πολλούς σηματοδότες, που τον έκανε να υποψιαστεί πως επρόκειτο για κλοπή. Έτσι, έψαξε στα social media, βρήκε τη σχετική ανάρτηση κι επιβεβαιώθηκε.

«Μου κάνει εντύπωση που το αυτοκίνητό μου, ενώ δήλωσα αμέσως την κλοπή του, έφτασε από τον Πειραιά στην Αλεξανδρούπολη με τις ίδιες πινακίδες», καταλήγει ο κ. Πετρουγάκης, τονίζοντας πως εν τέλει η αστυνομία έπιασε τον κλέφτη του αυτοκινήτου μετά από καταδίωξη.

evros-news.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ