Κλείνουν τα κέντρα νεοσυλλέκτων στα νησιά που είχε ιδρύσει ο Πάνος Καμμένος – Γι’ αυτό έπρεπε να εξοντωθεί, πριν την μειοδοσία στο Αιγαίο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση είναι οριστική και προκαλεί αντιδράσεις. Τα κέντρα όπου παρουσιάζονταν νεοσύλλεκτοι σε Ρόδο και Κω κλείνουν και τοπικοί παράγοντες συνδέουν την απόφαση με τη φημολογούμενη αποστρατιωτικοποίηση.

Στην κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι με όσα έχουν κάνει στα νησιά από τον πόλεμο της Ουκρανίας και μετά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας. Κυρίως για τις προθέσεις της. Απέσυραν τα BMP-1 και ΔΕΝ τα αντικατέστησαν. Είπαν ξεδιάντροπα ψέματα μέσω επισήμων δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ένα BMP-1 θα φεύγει κι ένα Marder θα έρχεται»! Οι κάτοικοι διαπίστωσαν το ψέμα στην πράξη.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι πετάνε στα σκουπίδια όλα τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την αντικατάσταση τους!

Πως να μην είναι καχύποπτοι κάτοικοι και τοπικοί παράγοντες όταν ακούνε για κλείσιμο στρατοπέδων; Αντί να ενισχύουμε τα νησιά με δυνάμεις εμείς αποσύρουμε; militaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ