Νέες ταυτότητες: Ο Μητσοτάκης μας ψεκάζει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σημερινή ανάρτηση του Μητσοτάκη στο facebook, απλώς τεκμηριώνει αυτό που γράφουμε εδώ και πέντε χρόνια. Ο Κυριάκος είναι ο φύλαρχος των ψεκασμένων. Ο Κυριάκος, εφηύρε τους ψεκασμένους και τους χρησιμοποιεί για να κρύβει τα σκάνδαλα του.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο κατάφερε να πετάξει στα σκουπίδια 400.000 ψήφους ελλήνων, αλλά τώρα κάνει διάλογο μόνος του, για τσιπάκια, κάμερες κι άλλες αηδίες στις νέες ταυτότητες, προκειμένου να κρύψει το τεράστιο σκάνδαλο. Που δεν είναι άλλο από την απευθείας ανάθεση, τα δεκάδες εκατομμύρια που ήδη έχουν δοθεί σκανδαλωδώς, και τα εκατοντάδες εκατομμύρια που θα δοθούν, για τα οποία φυσικά δεν λεει κουβέντα.

Αντίθετα, ο Μητσοτάκης που έφτιαξε τις θλιβερές μειοψηφίες προβάλλοντας τες έντεχνα από τα ΜΜΕ που ελέγχει, τις χρησιμοποιεί τώρα ως φερετζέ για να μην απολογηθεί στην κοινωνία.

Το Ολυμπία ήταν το πρώτο που αποκάλυψε το σκάνδαλο Μητσοτάκη με τις νέες ταυτότητες. Καταφέραμε δυο φορές να το αποτρέψουμε. Δυστυχώς, ο Μητσοτάκης κατάφερε να κάνει τη Βουλή τσίρκο, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να μην απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις για το οικονομικό σκάνδαλο πίσω από τις νέες ταυτότητες, που έχει καταθέσει τόσο ο ΣυΡιζΑ όσο και η Ελληνική Λύση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, που δεν κάνουν καμία αναφορά στις καταγγελίες των δύο κομμάτων, που είναι άκρως τεκμηριωμένες, αλλά ασχολούνται με τους παράφρονες που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Δυστυχώς, το καθεστώς Μητσοτάκη θα ισοπεδώσει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Ήδη το κάνει. Εκτός εάν κάποιος επιτέλους φανεί αντάξιος της ιστορίας και τον εμποδίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ