Αυτοκτονια συνοριοφύλακα στο Διδυμοτειχο – Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάχη για την ζωή του δίνει από σήμερα τα ξημερώματα ένας 30χρονος συνοριοφύλακας από το Διδυμότειχο, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 30χρονος ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας στο Χειμώνιο, βρέθηκε από συναδέλφους του μέσα στο σπίτι του με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του ήταν πεσμένο το όπλο του. Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσαν πως ο συνάδελφός τους βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, με τον συνοριοφύλακα να διακομίζεται αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Ωστόσο, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος και θεωρούν επόμενες 24 ώρες θα είναι καθοριστικές για τη μεγάλη μάχη που δίνει ο νεαρός, για να αντέξει και να βγει νικητής. Άγνωστοι, στο μεταξύ, παραμένουν οι λόγοι της απόπειρας αυτοκτονίας -σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις- του νεαρού συνοριοφύλακα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ