Σκάνδαλο Siemens: Θα επιστρέψουν πίσω ακόμα και τα λεφτά στον Χριστοφοράκο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος θα τολμήσει να ξαναπεί αχάριστο τον Κυριάκο;

Ένα χρόνο μετά την προκλητική απόφαση βόμβα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία απαλλάσσονταν από τις κατηγορίες για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens οι κατηγορούμενοι, η παρέμβαση του τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου για έρευνα προκειμένου να γίνει – αν μπορεί- αναίρεση σε αυτή την απόφαση δεν έχει μέχρι στιγμής επισήμως τουλάχιστον αποτέλεσμα.

Η υπόθεση όμως δεν σταματά εδώ… Σε λίγες ημέρες στις 20 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί η επιστροφή των δεσμευμένων περιουσιών στους πρώην κατηγορούμενους. Με βασικό ενδιαφερόμενο φυσικά τον Μιχάλη Χριστοφοράκο!

Η απόφαση του  Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που είναι υπέρ τους και η καθυστέρηση στην έρευνα του Αρείου Πάγου θα συνηγορήσουν για να τους επιστραφούν τα όσα έχουν δεσμευτεί..

Ας μην ξεχνάμε, ότι το καθεστώς Μητσοτάκη έχει αλώσει όλους τους αρμούς της εξουσίας…

Με λίγα λόγια για  το σκάνδαλο Siemens κανείς προς το παρόν δεν πληρώνει σε μία υπόθεση που κράτησε 16 ολόκληρα χρόνια για να καταλήξει σε απαλλαγές λόγω… παραγραφής. Τα λεφτά ήταν πολλά -για την ακρίβεια εκατομμύρια ευρώ σε μίζες – αλλά το ατιμώρητο «κουμπώνει» γάντι σε αυτή την υπόθεση.

Όλο το παρασκήνιο εδώ

Ποιος θυμάται άραγε ότι οι μίζες της Siemens ήταν ο βασικός λόγος της προδοσίας των Ιμίων;

Ίμια: Το παρασκήνιο της προδοσίας, η χορηγία της Siemens – αυτά που κανείς δεν τόλμησε να γράψει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ